Analyysi: Valtteri Bottas myönsi karun totuuden Netflix-kasvolle – näin hänen F1-uransa voi vielä pelastua

Analyysi: Valtteri Bottas avasi totuuden F1-urastaan suorapuheisesti Netflixin dokumenttisarjassa. Suomalaiskuljettaja myönsi, että hänen uransa voi vielä pelastua, mutta tie menestykseen ei ole helppo.

Bottas kertoo dokumentissa rehellisesti haasteista, joita hän on kohdannut F1-urallaan. Hän myöntää, että on joutunut punnitsemaan vaihtoehtojaan ja pohtimaan tulevaisuuttaan kilparadalla.

Bottas kuitenkin pysyy optimistisena ja uskoo vahvasti kykyihinsä. Hän aikoo jatkaa kovaa työtä ja tehdä parhaansa menestyäkseen tulevilla kausilla.

Nico Rosberg innostui Valtteri Bottaksesta – Suomen F1-tähti ylsi kauden parhaaseensa, Lewis Hamilton floppasi rajusti

Nico Rosberg oli innoissaan suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen suorituksesta, kun hän saavutti kauden parhaan tuloksensa. Lewis Hamilton sen sijaan petti rajusti odotukset. Suomalainen F1-tähti Bottas sijoittui kilpailussa hienosti toiseksi ja ansaitsi ansaitun kiitoksen entiseltä tallikaveriltaan. Rosberg, itse entinen F1-maailmanmestari, ei peitellyt tyytyväisyyttään Bottaksen esitykseen. Hamilton puolestaan jäi kilpailussa selvästi taakse, mikä oli suuri pettymys brittikuljettajalle. Bottas onnistui osoittamaan vahvuutensa tällä kertaa, mikä antaa toivoa myös loppukaudelle.

Red Bullin Max Verstappen voitti F1:n Japanin gp:n ennen tallitoveriaan Sergio Pereziä. Ferrarin Carlos Sainz oli kolmas, Sauberin Valtteri Bottas 14:s.

Max Verstappen voitti Japanin F1 Grand Prix'n ennen Sergio Pereziä ja Carlos Sainzia. Suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas sijoittui 14:nneksi. Red Bullin kuljettaja Verstappen näytti vahvuutensa Suzukan radalla ja varmisti voiton koko kilpailun ajan. Tallitoverinsa Perezin tasaväkinen taistelu jäi kuitenkin kakkossijalle. Ferrarin Sainz nappasi kolmannen sijan ja toi tiimilleen tärkeitä pisteitä. Bottas sen sijaan joutui kamppailemaan vaikeuksien kanssa ja sijoittui vasta 14:nneksi.

Ferrarin Carlos Sainz ja Charles Leclerc kaasuttelivat kaksoisvoittoon formula ykkösten Australian…

Ferrarin talli juhli kaksoisvoittoa Australian Formula 1 -osakilpailussa, kun kuljettajat Carlos Sainz ja Charles Leclerc ottivat ensimmäiset ja toiset sijat. Sauber-tallin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas sen sijaan joutui tyytymään alemmille sijoituksille. Bottaksen kannattajat odottavat innolla hänen paluutaan palkintopallille. Mitä Bottas voi tehdä parantaakseen sijoitustaan seuraavassa kilpailussa? Pieni kevennys lopuksi: Voisiko Bottas jättää ylimääräiset matkatavarat kotiin saavuttaakseen nopeutta? Jopa suomalainen sisu ei ehkä riitä painavalle Formula 1 -autolle!

Red Bullin kolminkertainen maailmanmestari Max Verstappen on voittanut F1:n Saudi-Arabian gp:n…

F1-ratojen kolminkertainen maailmanmestari Max Verstappen on jälleen onnistunut ansaitsemaan kärkisijan, tällä kertaa Saudi-Arabian Grand Prix'ssä. Verstappen, joka ajaa Red Bull-tiimissä, jätti taakseen kaikki muut kilpailijat. Suomalainen Valtteri Bottas sijoittui Sauber-tiimissään 17. sijalle. Tiedot ilmenevät STT:n uutisista 9. maaliskuuta 2024.