Yleisurheilun GP-sarja jatkuu – äänestä päivän parasta urheilijaa ja voit voittaa palkinnon

Yleisurheilun GP-sarja jatkuu jälleen tänään, kun huippu-urheilijat kilpailevat herruudesta eri lajeissa. Faneilla on mahdollisuus äänestää päivän parasta urheilijaa, ja parhaimmasta urheilijasta äänestäneet voivat voittaa palkinnon. Kisa käydään jännittävissä tunnelmissa, ja odotettavissa on huipputuloksia! Muistattehan seurata myös kisan kohokohtia sosiaalisen median kanavillamme. Viime vuonna voittaja keräsi yli 10 000 ääntä, voitko sinäkin olla seuraava äänestäjä, joka nappaa palkinnon? PS.

Nico Rosberg innostui Valtteri Bottaksesta – Suomen F1-tähti ylsi kauden parhaaseensa, Lewis Hamilton floppasi rajusti

Nico Rosberg oli innoissaan suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen suorituksesta, kun hän saavutti kauden parhaan tuloksensa. Lewis Hamilton sen sijaan petti rajusti odotukset. Suomalainen F1-tähti Bottas sijoittui kilpailussa hienosti toiseksi ja ansaitsi ansaitun kiitoksen entiseltä tallikaveriltaan. Rosberg, itse entinen F1-maailmanmestari, ei peitellyt tyytyväisyyttään Bottaksen esitykseen. Hamilton puolestaan jäi kilpailussa selvästi taakse, mikä oli suuri pettymys brittikuljettajalle. Bottas onnistui osoittamaan vahvuutensa tällä kertaa, mikä antaa toivoa myös loppukaudelle.