Analyysi: Valtteri Bottas myönsi karun totuuden Netflix-kasvolle – näin hänen F1-uransa voi vielä pelastua

Analyysi: Valtteri Bottas avasi totuuden F1-urastaan suorapuheisesti Netflixin dokumenttisarjassa. Suomalaiskuljettaja myönsi, että hänen uransa voi vielä pelastua, mutta tie menestykseen ei ole helppo.

Bottas kertoo dokumentissa rehellisesti haasteista, joita hän on kohdannut F1-urallaan. Hän myöntää, että on joutunut punnitsemaan vaihtoehtojaan ja pohtimaan tulevaisuuttaan kilparadalla.

Bottas kuitenkin pysyy optimistisena ja uskoo vahvasti kykyihinsä. Hän aikoo jatkaa kovaa työtä ja tehdä parhaansa menestyäkseen tulevilla kausilla.

Suomen F1-voittolukemat murskaksi – Verstappenin dominoinnille saatiin huimat mittasuhteet, Bottakselle jättipettymys

Hollantilaiskuljettaja Max Verstappenin näytös F1-radalla sai suomalaisfanit hiljaisiksi. Verstappen otti napakan otteen voitosta Belgiassa, jossa hän ajoi maaliin ylivoimaisena voittajana.

Suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas sen sijaan joutui pettymään. Hän taisteli urhoollisesti, mutta jäi kauaksi Verstappenin vauhdista. Bottas jäi kisan kakkoseksi, mutta oli selkeästi pettynyt suoritukseensa.

Red Bullin Max Verstappen on voittanut F1-sarjan Kiinan gp:n. Sauberin Valtteri Bottaksen kilpailu päättyi keskeytykseen moottorivian takia.

Red Bullin Max Verstappen voitti Kiinan gp:n
21.4.2024

Red Bullin hollantilaiskuljettaja Max Verstappen on ottanut voiton Kiinan Grand Prix -kilpailussa kovasta kilpailusta huolimatta. Verstappenin suoritus oli vakuuttava, kun hän nousi lähtöruudusta kolmannelta sijalta voittoon.

Tämänpäiväinen kilpailu ei kuitenkaan ollut suotuisa Sauberin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottakselle. Bottaksen kilpailu päättyi keskeytykseen moottorivian takia, mikä oli pettymys sekä hänelle että Sauberin tallille.

Nico Rosberg innostui Valtteri Bottaksesta – Suomen F1-tähti ylsi kauden parhaaseensa, Lewis Hamilton floppasi rajusti

Nico Rosberg oli innoissaan suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen suorituksesta, kun hän saavutti kauden parhaan tuloksensa. Lewis Hamilton sen sijaan petti rajusti odotukset. Suomalainen F1-tähti Bottas sijoittui kilpailussa hienosti toiseksi ja ansaitsi ansaitun kiitoksen entiseltä tallikaveriltaan. Rosberg, itse entinen F1-maailmanmestari, ei peitellyt tyytyväisyyttään Bottaksen esitykseen. Hamilton puolestaan jäi kilpailussa selvästi taakse, mikä oli suuri pettymys brittikuljettajalle. Bottas onnistui osoittamaan vahvuutensa tällä kertaa, mikä antaa toivoa myös loppukaudelle.

F1:n omistajayhtiö hankkimassa MotoGP:n – torppaako EU neljän miljardin euron sopimuksen?

Formula 1 -sarjan omistajayhtiö Liberty Media suunnittelee ostavansa moottoripyöräkilpailusarja MotoGP:n. Liberty Media olisi valmis maksamaan noin neljä miljardia euroa MotoGP:n omistavaa Dornan ryhmää vastaan. Kauppa on kuitenkin vaarassa kaatua, sillä Euroopan unionin kilpailuviranomaiset pelkäävät, että kauppa johtaisi kilpailun laskuun ja lippuhintojen nousuun. MotoGP:n ja F1:n keskinäinen kilpailu onkin herättänyt paljon keskustelua ja pohdintaa siitä, mitä se voisi merkitä moottoriurheilulle.

Tampereen kaikkien McDonald'sien taustalla entinen formulakuski, jolla oli jo F1-sopimuksesta…

Entisen formulakuskin unelma ravintola-alasta on toteutunut Tampereella, kun hän on avannut kaikki kaupungin McDonald's-ravintolat. Kyseinen formulakuski paljasti, että hänellä oli jopa F1-sopimus pöydällään, mutta hänen unelmansa ravintola-alasta vei voiton.

Red Bullin kolminkertainen maailmanmestari Max Verstappen on voittanut F1:n Saudi-Arabian gp:n…

F1-ratojen kolminkertainen maailmanmestari Max Verstappen on jälleen onnistunut ansaitsemaan kärkisijan, tällä kertaa Saudi-Arabian Grand Prix'ssä. Verstappen, joka ajaa Red Bull-tiimissä, jätti taakseen kaikki muut kilpailijat. Suomalainen Valtteri Bottas sijoittui Sauber-tiimissään 17. sijalle. Tiedot ilmenevät STT:n uutisista 9. maaliskuuta 2024.