Suomi on voittanut miesten jääkiekkomaaottelussa Latvian maalein 3–2. Riiassa pelatussa ottelussa kaikki Suomen maalit teki Oliwer Kaski.

Suomi voitti miesten jääkiekkomaailmanmestaruuden Latvian Riiassa pelatussa ottelussa. Ottelun lopputulokseksi jäi 3–2 Suomelle. Suomen joukkueen sankariksi nousi Oliwer Kaski, joka teki kaikki Suomen maalit. Ottelu oli jännittävä ja täynnä draamaa, mutta Suomi pystyi pitämään johtoasemansa loppuun asti.

Suomi sai hyvän alun otteluun ja Kaski osui maalipuiden väliin jo ensimmäisen erän aikana. Latvialaiset eivät kuitenkaan antaneet periksi ja tasoittivat pelin toisessa erässä. Suomi ei kuitenkaan luovuttanut ja Kaski teki toisen maalinsa ottelun kolmannella kolmanneksella.