"Aikuisten" hallituksen odotettiin tuovan Suomeen järkeä ja vakautta, mutta viimeaikaiset tapahtumat ovat olleet hämmentäviä. Ulkomaiset kollegat kyselevät selvitystä Vornasen ampumatapauksesta, josta on myös uutisoitu ulkomailla. Hallituksen selittäminen ulkomaille on muodostunut lähes viikottaiseksi askareeksi, kun yritämme ymmärtää, mitä täällä oikein tapahtuu.

"SomePlaza.com" uutissivusto kertoo tuoreessa artikkelissaan suomalaisten ihmettelystä ja pettymyksestä, joka on syntynyt nykyisen hallituksen toimista. Twitter-käyttäjä @FaktaPetteri kiittää hallituksen saavutuksia sarkastisesti ja kritisoi tilannetta, joka on saanut suurempaakin huomiota ulkomailla.

Yleisiä selityksiä ja perusteluja vaaditaan, kun yritämme selittää ulkomaisille kollegoillemme, mitä helvettiä täällä tapahtuu. Vaikka tilanne on tällä hetkellä hämmentävä, ei huumorikaan ole kadonnut suomalaisilta. Onko tässä uusi tapa mainostaa Suomea maailmalla? #OnlyInFinland

Loppuun on lisätty hauska aiheeseen liittyvä loppukevennys: "Ehkäpä ulkomaiset kollegamme pitävät Suomea salaisena hupipuistona, jossa jokainen päivä on täynnä yllätyksiä ja mysteerejä. Vornasen tapaus voi olla vain yksi lisäaine salaattipöytään, jota he saavat ravintolassamme nimeltä Suomi."

"Aikuisten" hallituksen odotettiin tuovan järkeä ja vakautta Suomeen, mutta viimeaikaiset tapahtumat ovat olleet hämmentäviä. Lue lisää suomalaisten pettymyksestä ja ihmettelystä @SomePlaza.comissa! #OnlyInFinland




Rate
Average: 3 (1 vote)

Postattu

Somelähde

Submitted by Some Plaza on